Etusivu
| Tulosta |

Tervetuloa Gospel-liikunnan maailmaan, juuri sellaisena kuin olet!

Gospel-liikunta on Tampereen NNKY:n vuonna 2003 aloittama naiseutta ja tervettä itsetuntoa vahvista liikuntamuoto, jossa virkistävään liikuntaan yhdistyy Jumalan hyväk­syvä rakkaus ja armollisuus.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit™-tunnin tavoite!

Nykyään tämän armollisen tanssin ystäviä ja sen ohjaajia on useilla paikkakunnilla jo satoja. Vasemmalta löydät linkit TUNNIT, LEIRIT ja KEIKAT, mistä pääset eteenpäin katsomaan, missä kaikkialla gospel-liikuntaa järjestetään.

GL Special –linkin alta voit lukea, mitä on Gospel-lattarit™ Special –työ ja miten voit olla mukana viemässä Gospel-lattareita erityisryhmille.GL-etusivun kuva


NNKY-logo KRS nuoret -logo Uusi Verso-logo Kirkko Helsingissä - Paavalin seurakunta Seinäjoen seurakunta -logo